Menüü

Maitsev segu kohalike toorainete ja modernsete maitsete kombinatsioonidest. Voldemari menüü ühendab endas Euroopa köögi parimad palad.

Broneeri laud

SUUPISTED

Boeuf à la tartar

grillitud pitasaiaga (lv)

12.00

Kammkarbid

spinati ja pärlkuskussiga (lv)

12.00

Hiidkrevetid

tšilli ja küüslauguga (lv, gv)

9.00

Suitsutatud lambaliha lõigud

tomatikastmes, Itaalia juust (lv, gv)

12.00

KERGEMAD EINED

Kahe kala supp

juustuse pitasaiaga

9.00

Suitsupardisalat

peedipestoga

12.00

Krõbekanasalat

10.00

Lõhesalat

vutimunaga

10.00

Lambalihapelmeenid

kreemises seenekastmes (lv)

12.00

Pasta

veiseliha ja pestoga (lv)

13.00

Peedirisotto (lv, v)

10.00

Chili con Carne (lv, gv)

12.00

PEAROOG

Koha

risotto ja sidrunikastmega (lv)

16.00

Veise antrekoot

kartulikreemi, spargli ja veinikastmega (lv, gv)

20.00

Kuldne siiakala

krõbekartuli ja tartar kastmega (gv)

18.00

Mahlane veisepõsk

kartulikreemiga (lv, gv)

18.00

Käsitööburger rebitud sealiha

Brioche kukli, trühvlimajoneesi ja lainekartuliga (lv)

13.00

JAGAMISEKS KAASLASEGA

Veininautlejate juustuvalik

oliividega

19.00

Teatraalne suupala

(maitseküllus menüü parimatest paladest)

19.00

MUKSUKESTE KÕHUTÄIS

Koorene pasta

singiga (lv)

6.00

Krõbekana

kartulikreemiga (lv)

6.00

Jäätis marjadega

5.00

KOOGILE JA KOHVILE

Krõbe mandlikook

6.50

Kirjukoer

šokolaadimousse ja marjadega

6.50

Dramaatiline Pavlova

passioniviljakastme ja värskete marjadega

6.50

(v) vegan | (gv) gluteenivaba | (lv) laktoosivaba
Toidud võivad sisaldada allergeene, küsi lisainfot teenindajalt.